Ревизионно Тазобедрено ендопротезиране- онлайн сесия

вр

Растящият брой на участниците в научните срещи и активното им присъствие в дискусиите по актуални теми, провокира популяризиране на събитието и извън пределите на страната. В последната сесия с тема „Ревизионно Тазобедрено ендопротезиране“, редом с проф. Пламен Кинов и д-р Йордан Вълешков, лектори бяха prof. Macheras от Гърция и prof. Benazzo от Италия. Интернационалното присъствие даде отговор на участващите в срещата относно специфични детайли, усложнения и решения, които биха могли да приложат при лечението на пациенти с тежка патология, даде повод за равносметка относно тенденциите и иновациите в медицината и извън границите на страната.


В последния уебинар, състоял се във вторник, се включиха над 100 участници. Близо половината от тях бяха чуждестранни специалисти, като най-активни се оказаха участниците от Португалия и Гърция. 

Повече за онлайн сесията може да намерите на : https://zdravennavigator.bg/ortopedia/28107-onlajn-nauchnite-sreshti-za-ortopedi-organizirani-ot-mu-sofiya-veche-na-mezdunarodno-nivo 

Назад