Физиотерапия и рехабилитация

CPM машина
Постоперативно възстановяване със CPM машина
CPM (continues passive motion ) машина е апарат прилагащ се след операциите на долен крайник. Машината извършва пасивно раздвижване на всички стави на долния крайник. Предварително се задават параметри като скорост, ъгъл на свиване и времетраене. Спомага за по – бързото следоперативно възстановяване. Отпуска мускулите, подобрява ставните движения и спомага за по – бързото преодоляване на болката.
Май 27, 2021
Виж повече
Карипаин
Йонофореза с Карипаин
Карипаина подобрява подвижността и функционалното състояние на гръбначния стълб, стимулира регенерацията на хрущялите и синовиалната течност, намалява интензитета на възпалителните процеси и подобрява общото състояние, благодарение на активните съставки: папаин, глюкозамин, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, босвелиева киселина и др.
Фев. 07, 2021
Виж повече
консервативно лечение на остеоартрит
Консервативно лечение на остеоартит

 

От Oртопедичен център Кинов предлагаме иноватино и интегративно решение за справяне с остеоартрита. За първи път събираме екип от ортопед, диетолог, физиотерапевт и кинезитерапевт за да представим най – комплексното и интегративно решение на вашите проблеми.
 

Виж повече
Кинезитерапия
Кинезитерапия и рехабилитация

Кинезитерапия и рехабилитация
 

Кинезитерапията е метод за лечение чрез движение. То се извършва посредством анализа извършен от специалист (кинезитерапевт) и индивидуално съставения план за лечение.

Виж повече
ере
Магнитотерапия
Съчетавайки постояннни с променливи магнитни полета, магнитотерапията ускорява процесите в клетъчните мембрани. Магнитното импулсно поле повишава нивото на антителата и стимулира ендокринната система.
 
Виж повече
лазер
Лечение с лазер

Най-използваните нискоенергийни или още меки лазери лекуват чрез фокусиран лъч светлина от видимия и инфрачервения спектър (диапазона от 600-950 nm).
Виж повече
ре
Лечение с лимфодренаж- Game ready
GAME READY е революционна технология, която комбинира терапевтичните свойства на компресо- и криотерапията (охлаждане), за една напълно нова терапия, която революционизира рехабилитацията при спортни травми и постоперативни оттоци.
Виж повече
Назад