Библиотека

Апаратът GameReady ускорява възстановяването след травма

 


След травма или операция персистиращият оток е нещото, което може да забави възстановяването драстично. Важна стратегия в ранния следоперативен период, както и след прясна травма е отокът да бъде добре контролиран. Според сведенията, появата на вътреставен оток в дългосрочен план може да забави възстановяването на тъканите драстично. При първоначалното травмиране, отокът е нормална реакция с цел запазване и инкапсулиране на травмираната тъкан. Функцията на ставата се ограничава естествено от отока с цел протекция.

Дълго персистиращият оток може да има негативна функция върху регенрацията на тъканите, тъй като нарушава транспорта на кислород и кръвоснабдяване. Самият оток  е богат на възспалителни агенти, които подхранват възпалителният процес.

Носенето на компресивни чорапи, мануалният лимфен дренаж и вдигането на крайника над нивото на сърцето са начини за по – бързото огрaничаване на отока. В нашата клиника обаче ние прилагаме апарат за криолимфодренаж – Game Ready.

Това е бърз и ефективен метод за преодоляване на отока и забързване на възстановителния процес. Тъканите не само се изцеждат от компресията, но и се обезболяват от силно изстуденият въздух.

Може да се доверите на нас в ранното си възстановяване от тежки травми, тъй като ползваме само най –съвременните похвати и апаратура. Това гарантира ускорено възстановяване и своевременни резултати.

Прочете за апарата тук:
https://ortho-centre.com/lechenie-s-limfodrenazh-game-ready-1-197

Запишете си час при нас: 087 65 55 338, https://www.ortho-centre.medsoft.online/

 

Назад